Daglige opgaver og hovedbrud
Test dig selv eller udfordr dine venner.
Noget at tænke over: jask

Google
Web kalkulu.dk

Hjernebøffer på størrelse med Arnold Swarzeneggers overarme

Robotspil

Regler

Du er fanget i en logisk og rationel verden fyldt med robotter. Hvor lang tid kan du holde ud? Hver gang du flytter dig, bevæger robotterne sig nærmere. Dit eneste håb er at få robotterne til at køre sammen eller benytte dig af dine specielle våben. Brug knapperne til at bevæge dig i en given retning. Benyt P for at stå stille og lade robotterne komme nærmere.

  NW N NE
   \ | /
  W---+---E
   / | \
  SW S SE

På hver level har man een blaster, som kan skabe et hul, lige ved siden af hvor man står. Robotterne kan ikke se hullet og vil derfor køre i hullet, hvis de har den rigtige retning. Desuden har man en pulje af specielle træk: Jump-5 giver dig mulighed for at hoppe 5 felter i en vilkårlig retning. Zneak gør at man kan flytte et træk uden at robotterne opdager det. Teleport lader en teleportere til et sikkert sted på brættet.

Selv når alle ens special våben er brugt op, kan man stadigvæk teleporte væk. Det er blot ikke længere garanteret at man lander på et sikkert sted. for hver level man gennemfører bliver blasteren ladet op igen. Man får også et ekstra special-træk. Hvis det ikke er nødvendigt at oplade blasteren får man endnu et ekstra special-træk.

@ viser hvor du er på spille pladen. r er en robot og # er en forhindring.

God fornøjelse!

Start: robotspil med tekst-grafik